12. pohod

Največji projekt Žalskih lekarn, organizacijsko in finančno, je izvedba Pohoda na Sveto Jedert ob Svetovnem dnevu zdravja – 7.aprilu. Za nami je že 12 uspešno izpeljanih pohodov v 12-tih letih. Število udeležencev vsako leto narašča in prehaja že preko meja Občine Žalec tudi v Zasavje, Velenjski okoliš, Ljubljano… Iz 500 udeležencev na začetku, smo prišli že do udeležbe 1200, kar nam kaže, da imajo ljudje Žalske lekarne radi in se odzivajo na naše akcije in projekte. Ta pohod v celoti financiramo Žalske lekarne same in gotovo naredimo veliko delo. Velika zahvala za pomoč gre Planinskima društvoma Žalec in Galicija, ki pri tem sodelujeta, da je pot, ki jo prehodimo v 2 urah varna in organizirano vodena do cilja na Sv. Jederti-Lovski dom Rinka.

Letos bomo v nedeljo 7. Aprila organizirali že 12. Pohod na Sveto Jedert. Poskrbeli bomo za okrepčilo na cilju in dobro voljo udeležencev.

Dobimo se 7. Aprila ob 9.00 uri v Športnem centu Žalec.
Prebudimo pomlad v sebi!


Nataša Čater, mag.farm.
Direktorica Žalskih lekarn

 
POTREBUJETE
NASVET FARMACEVTA

Vas zanimajo lastnosti zdravil in ostalih izdelkov v lekarnah? Se želite seznaniti z njihovo uporabo, delovanjem in neželenimi učinki?
DOGODKI IN
OBVESTILA

Spremljajte aktualna obvestila in akcije na naši spletni strani.
Za aktualne vsebine
PRITISNITE TUKAJ

KONTAKTNE
INFORMACIJE

Žalske lekarne Žalec,
Prešernova 6,
3310 Žalec

Žalec (03) 712 02 50
Petrovče (03) 712 02 58
DELOVNI
ČAS

Preverite delovni čas v naših poslovnih enotah. Informacije o delovnem času

Za izboljšavo strani in uporabniške izkušnje, ta stran uporablja piškotke..

Sprejmem piškotke.

EU Cookie Directive Module Information