Naše poslanstvo
Naša prva skrb je zagotavljanje pravilne in varne uporabe zdravil, ki so bila predpisana bolniku za doseganje boljšega zdravstvenega stanja. Pomembna naloga farmacevtov je kontrola medsebojnega delovanja učinkovin in svetovanje ob izdaji, kadar ima oseba predpisanih več zdravil hkrati – kontrola interakcij med zdravili!

Zdravilom na recept pa se iz dneva v dan pridružuje vse več: zdravil za samozdravljenje, zeliščnih pripravkov, prehranskih dopolnil in vitaminsko-mineralni pripravkov…

Naša skrb je zagotavljanje primerne zaloge blaga, ki ga izdajamo, da lahko tisti, ki prihajajo k nam svoje nakupe tudi uresničijo. Izdelki, ki jih izdajamo, prodajamo morajo biti kvalitetni ter varni za uporabo, kar dobavitelji dokazujejo s certifikati o ustreznosti.

Naša prva skrb so ljudje, ki prihajajo v Žalske lekarne in nam zaupajo. Da bi se v naši strokovni oskrbi čim bolje počutili, jim seveda želimo nameniti ustrezne prostore, strokovni kader, dostopnost lekarniške službe, dobro prepoznavnost, zato smo v avgustu 2001 odprli novo lekarno v Petrovčah, v letu 2005 pa končali s prenovo in razširitvijo Lekarne Žalec.
 
POTREBUJETE
NASVET FARMACEVTA

Vas zanimajo lastnosti zdravil in ostalih izdelkov v lekarnah? Se želite seznaniti z njihovo uporabo, delovanjem in neželenimi učinki?
DOGODKI IN
OBVESTILA

Spremljajte aktualna obvestila in akcije na naši spletni strani.
Za aktualne vsebine
PRITISNITE TUKAJ

KONTAKTNE
INFORMACIJE

Žalske lekarne Žalec,
Prešernova 6,
3310 Žalec

Žalec (03) 712 02 50
Petrovče (03) 712 02 58
DELOVNI
ČAS

Preverite delovni čas v naših poslovnih enotah. Informacije o delovnem času

Za izboljšavo strani in uporabniške izkušnje, ta stran uporablja piškotke..

Sprejmem piškotke.

EU Cookie Directive Module Information